031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

Välkommen till städmyran

Vi ska göra allt för att du ska vara så nöjd som möjligt. Är du av någon anledning missnöjd, hör av dig direkt. För att vi ska kunna ha ett så bra samarbete som möjligt följer här lite tips, tricks och rekommendationer.

PRIVAT STÄDHJÄLP

Hemstäd, storstädning, fönsterputsning, flyttstädning

FÖRETAGSSTÄD

Kontorsstädning, trappstädning, lokalvård, städning på skola och förskola.

FLYTTSTÄDNING

Garanti för godkänt av värd och köpare.
Låna lätt lastbil utan extra kostnad.

BLI KUND

Kontakta oss och bli kund redan idag.

Nöjd kund-garanti

Garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med direkt.

Samma städare

Vid löpande städningar möts du så långt det är möjligt av samma kompetenta städare varje gång.

KOLLEKTIVAVTAL

För oss är det självklart att ge alla medarbetare rätt förutsättningar för att göra sitt allra bästa på jobbet. Därför har vi kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga löner med individuellt tillägg. 

Vår städservice i Göteborgsområdet

På städmyran i Väst ska du känna dig trygg i att vi erbjuder professionell städservice till konkurrenskraftiga priser i Göteborg med omnejd. Vi erbjuder ett stort utbud av städtjänster för såväl privatpersoner som företag, bland annat regelbunden hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, lokalvård och trappstädning.

Om du känner dig osäker kring hur våra tjänster fungerar – eller vill ha en referens – hör bara av dig så skickar vi gärna det. Välkommen att kontakta oss på Städmyran i Väst!

Detta ingår

  • Vi har en ansvarsförsäkring om något mot all förmodan skulle hända
  • Vår nöjd-kund-garanti skall säkerställa att du alltid är nöjd med vårt jobb.
  • För oss är det självklart att tillhandahålla material och städprodukter som behövs för städningen – så att du slipper tänka på det. (Tänk dock på att dammsugare, mopp och pall behövs för vårt jobb vid hemstädning.)

Så här funkar det

  • Du ser till att det finns välfungerande dammsugare, mopp och pall i ditt hem. Resten av material, utrustning och produkter står vi för och det ingår i din tjänst. (Vid flyttstädning tar vi med oss all utrustning som krävs för flyttstäd.)
  • Offerten du fått av oss gäller – inga dolda kostnader.
  • Är det något som inte stämmer mot överenskommelsen, kommer vi att höra av oss. Annars jobbar vi helt enkelt på.

Service och priser

För dig som privatkund – så funkar RUT-avdraget

Som privatkund har du rätt att använda dig av det så kallade rutavdraget på våra privattjänster (förutsatt att du tjänat en viss summa pengar innan skatt). Detta innebär att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Köper du Städmyrans tjänster privat får du en faktura där skatteavdraget redan är avdraget och klart. resten sköter vi mot Skatteverket. Skulle du inte har rätt till RUT-avdrag behöver du betala hela beloppet.

Du ska kunna lita på att vi gör vårt jobb

Tryggt och säkert

När du lämnar över nyckeln till oss ska du kunna känner dig lugn och trygg. Därför har vi utarbetade rutiner för nyckelhantering, larmkoder och sekretessklassade uppgifter. Dessutom är alla våra medarbetare fullt försäkrade. Om olyckan skulle vara framme täcker alltså våra försäkringar alla möjliga eventualiteter. På Städmyran försöker vi även så långt det är möjligt att använda samma erfarna städare som kommer till just dig eller företaget varje gång.

Nöjd kund-garanti

För oss är det självklart att kunna lämna Städmyrans kvalitetsgaranti. Är ni missnöjda med utfört arbete vill vi självklart åtgärda detta omgående och kostnadsfritt. Tänk dock på att du behöver meddela oss din reklamation senast två dagar efter servicetillfället. Maila till info@stadmyranvast.se.

Erfaren personal MED KOLLEKTIVAVTAL

 me Vi månar om vår personal och vet att nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Därför har vi kollektivavtal och arbetar under schyssta villkor.  Vi ser till att de får fortlöpande utbildning inom städteknik, ergonomi och miljö. Vår personal har försäkring under, till och från arbetet och arbetar med avtalsenlig lön individuellt tillägg.

Miljön i fokus

I vårt dagliga arbete försöker vi ta hand om miljön. Vi inom fönsterputs strävar också alltid efter att använda miljövänliga medel i möjligaste mån och planerar våra transporter så miljöeffektivt som möjligt.

Med en dålig rygg och en lägenhet som snabbt skulle städas var det jätteskönt att Städmyran kunde ställa upp med kort varsel. Så ren har nog aldrig lägenheten varit. Tack för ett toppenjobb!

Samir

Vi hade länge känt att det inte var så värst rent på kontoret längre, men inte tagit tag i det hela. Efter att ha testat Städmyran undrar vi varför vi inte bytt för längesen – vem kunde tro att det kunde vara så stor skillnad!

Mikael, Göteborgs kommunikationshus

Städservice i Göteborg med omnejd

Vi tar oss an de flesta typer av städuppdrag – både för privat- och företagskunder, och det med glädje. Vi har delat upp våra tjänster i följande kategorier.

Hemstädning – regelbunden städhjälp

I dag är det många gånger svårt för människor att få tid till allt – och att dessutom hålla hemmet i det skick man önskar är inte alltid så lätt. Vi på Städmyran i Väst ser till att din regelbundna hemstädning blir till belåtenhet. Utifrån dina behov, så ofta som du själv vill.

FÖNSTERPUTSNING

Att putsa fönstren är både ett svårt och tidskrävande arbete. Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen. Städmyran ser till att du får professionell fönsterputs – oavsett om det är till ditt privata hushåll eller på jobbet.

Kontorsstädning

Kontorsstädning sköts regelbundet av en professionell städerska. Vi ser till att alla rum blir rena, fräscha och reprensentabla och låter dig fokusera på jobbet och inget annat.

STORSTÄDNING

Ibland mår hemmet bra av en riktigt grundlig storstädning. Känslan av att komma hem till ett skinande rent och väldoftande hem är oslagbar. Fräscha ytor, inget damm ovanpå garderober och ett blänkande rent badrum.

VISNINGSSTÄDNING

Behöver du sälja din din bostad? Då vet du säkert hur viktig är att göra bra intryck på potentiella köpare

Trappstädning

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

FLYTTSTÄDNING

Dags att flytta? Flyttstäd kan vara problematisk för alla, då man har redan många saker att tänkta på.

Lokalvård

Vår lokalvård kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen – allt beroende på ert behov. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor och era lokaler.

Städning på skola och förskola

Vår städtjänst vänder sig till skolor och förskolor i alla storlekar, både i privat och offentlig regi. En skola med fullgod städning av lokalerna får elever som mår och presterar bättre. Det är framtiden.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Fyll i formuläret, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Kontakta oss

Telefon

031-10 58 86

Mail

info@stadmyranvast.se

Postadress

Hagåkersgatan 12B
43141 Mölndal

 

KONTOR GÖTEBORG

Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

KONTOR MÖLNDAL

Hagåkersgatan 12B
43141 Mölndal