031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

BYGGSTÄDNING I GÖTEBORG

En byggstädning kräver rätt systematik och kunskap för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi utför byggstädning på både små och större renoveringar och nybyggnationer, med precis samma omsorg och noggrannhet. Med oss som leverantör av byggstäd kan ni vara säkra på att vi utför tjänsten med rätt kompetens och erfarenhet, oavsett objekt. Vi har hängavtal med Byggnads och vår personal bär ID06-kort. Vi utför även städning av byggbodar löpande under pågående projekt så att ni alltid har en ren och säker arbetsplats.

Hur ser ert städbehov ut?

*” anger obligatoriska fält

KOLLEKTIVAVTAL MED BYGGNADS

Städmyran i Väst är anslutna till kollektivavtal Byggnads.

ID06

Medarbetarna som arbetar med byggstäd har ID06-kort och har gått utbildningen Safe Constuction.

BODSTÄDNING

Använder ni er av manskapsbodar under byggnationen? Dessa städar vi gärna med den intervall ni önskar.

ERFARNA STÄDARE

för Våra kompetenta städare vet vad som krävs för en lyckad byggstädning och få bort det förrädiska dammet.

BYGGSTÄDNING & STÄDNING AV BODAR

Vi utför städning både under pågående bygge liksom den stora slutstädningen inför besiktning. Självklart tar vi hand om samtliga delmoment som exempelvis fönsterputsning. Samtliga medarbetare som arbetar med byggstäd har ID06-kort och behörighet att vistas på byggarbetsplatsen. Vi har också stor förståelse kring risker och faror på arbetsplatsen och försöker alltid visa hänsyn till hantverkarna. Samspel är ett nyckelord.  

ANLITA OSS FÖR ERT byggprojekt i GÖTEBORG & MÖLNDAL MED OMNEJD

Tryggt och säkert

Vi har utarbetade rutiner för nyckelhantering, larmkoder och sekretessklassade uppgifter. Alla våra medarbetare är också fullt försäkrade. Vi har hängavtal med Byggnads och samtliga medarbetarna som arbetar med byggstäd bär ID06-kort för byggarbetsplatser.

Nöjd kund-garanti

För oss är det självklart att kunna lämna Städmyrans kvalitetsgaranti. Är ni missnöjda med utfört arbete vill vi självklart åtgärda detta omgående och kostnadsfritt.

Erfaren personal & KOLLEKTIVAVTAL

Vi månar om vår personal och vet att nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Vi ser till att de får fortlöpande utbildning inom städteknik, ergonomi och miljö. Vår personal har försäkring under, till och från arbetet och arbetar med avtalsenlig lön med individuellt tillägg. Alla medarbetare arbetar under kollektivavtal, får friskvårdsbidrag. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Fyll i formuläret, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Kontakta oss

Telefon

031-10 58 86

Mail

info@stadmyranvast.se

Postadress

Städmyran i Väst
Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

Kontor Göteborg

Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

Kontor Mölndal

Hagåkersgatan 12 B
431 41 Mölndal