031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

Lokalvård och företagsstäd

Vi erbjuder lokalvård till en rad olika verksamheter och lokaler, både inom privat och offentlig sektor. Eftersom alla lokaler är olika, skräddarsyr vi städningen utifrån er verksamhet och behov. Vår lokalvård kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen – det bestämmer ni. Vi kan också säsongsanpassa frekvensen om behovet av städning varierar över året. När du anlitar oss får du alltid fast månadspris, nöjd kund-garanti, samma städare och en bra ansvarsförsäkring om något skulle hända.

Vad har ni för städbehov?

*” anger obligatoriska fält

Nöjd kund-garanti

Garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med direkt.
}

Flexibel städtid

Vilken tid önskar ni att vi städar? Vi anpassar enligt era önskemål.

ERFAREN PERSONAL & KOLLEKTIVAVTAL

Vi vet att nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Vi har kollektivavtal för våra medarbetare och tillämpar avtalsenliga löner med individuella tillägg. 

 

Ansvarsförsäkring

Skulle något hända täcker vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador.

Städmyrans lokalvård

Vår lokalvård kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta du vill att vi städar lokalerna beror naturligtvis på ert behov. Vi kan också säsongsanpassa frekvensen på städningen om ert behov skulle varierar över året. När du anlitar oss får du alltid fast månadspris, nöjd kund-garanti, samma städare och en bra ansvarsförsäkring om något skulle hända.

Lokalvård och Företagsstädning i Göteborg

Vi tar oss an de flesta typer av städuppdrag för företag och verksamheter. Vi har delat upp våra tjänster i följande kategorier.

Kontorsstädning

Kontorsstädning sköts regelbundet av en professionella städare. Vi ser till att alla rum blir rena, fräscha och reprensentabla och låter dig fokusera på jobbet.

FÖNSTERPUTSNING

Putsa på företagets image med rena fönster. Regelbundet putsade fönster övar trivsel och funktion i rummet, och inte minst representation gentemot kunder. Städmyran ser till att du får professionell fönsterputs.

Trappstädning

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

Städning på skola och förskola

Vår städtjänst vänder sig till skolor och förskolor i alla storlekar, både i privat och offentlig regi. En skola med fullgod städning av lokalerna får elever som mår och presterar bättre. Det är framtiden.

Lokalvård

Vår lokalvård kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen – allt beroende på ert behov. Med omsorg och professionalitet städar vi och sköter vi om ert kontor och era lokaler.

Hotellstädning

Våra städare har lång erfarenhet av hotellstädning och vi ser alltid till att leverera bästa möjliga resultat där gästerna kan förvänta sig ett rent och fräscht rum. Innan vi börjar vårt arbete går vi igenom era önskemål och skräddarsyr tjänsten efter det.

Du ska kunna lita på att vi gör vårt jobb

Tryggt och säkert

Vi har utarbetade rutiner för nyckelhantering, larmkoder och sekretessklassade uppgifter. Alla våra medarbetare är också fullt försäkrade. Om olyckan skulle vara framme täcker alltså våra försäkringar alla möjliga eventualiteter.
På Städmyran i Väst försöker vi även så långt det är möjligt att använda samma erfarna städare som kommer till just er varje gång.

Nöjd kund-garanti

För oss är det självklart att kunna lämna Städmyrans kvalitetsgaranti. Är ni missnöjda med utfört arbete vill vi självklart åtgärda detta omgående och kostnadsfritt. Tänk dock på att du behöver meddela oss din reklamation senast två dagar efter servicetillfället. Maila till info@stadmyranvast.se.

Erfaren personal

Vi månar om vår personal och vet att nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Vi ser till att de får fortlöpande utbildning inom städteknik, ergonomi och miljö. Vår personal har försäkring under, till och från arbetet och arbetar med konkurrenskraftig lön. Alla medarbetare får friskvårdsbidrag och de städare som är nyanlända till Sverige har möjlighet att lära sig svenska på arbetstid. 

Miljön i fokus

Vi använder miljömärkta städprodukter med märkningar som EU Ecolabel, Svanen och Cradle to Cradle (holistisk hållbar rengöringsmetod) i allra möjligaste mån. Vi tittar också på var städprodukterna är producerade och försöker få när- alternativt svenskproducerat. I grovt smutsade miljöer kan vi stundtals för att klara smutsen bli nödgade att använda medel som ej är miljömärkta, men detta görs då i undantagsfall. Vi planerar våra transporter så miljöeffektivt som möjligt. Beroende på kundens placering försöker vi också använda kollektiva färdmedel alternativt bränslesnåla fordon.

Vi hade länge känt att det inte var så värst rent på kontoret längre, men inte tagit tag i det hela. Efter att ha testat Städmyran undrar vi varför vi inte bytt för längesen – vem kunde tro att det kunde vara så stor skillnad!

Mikael, Göteborgs kommunikationshus

Vad kan vi hjälpa dig med?

Fyll i formuläret, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Kontakta oss

Telefon

031-10 58 86

Mail

info@stadmyranvast.se

Postadress

Städmyran i Väst
Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

Kontor Göteborg

Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

Kontor Mölndal

Hagåkersgatan 12 B
431 41 Mölndal