031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

Vilken städhjälp är du ute efter?

Finns det något bättre än att komma hem till ett rent och snyggt hem, som luktar fräscht? Att dessutom ha sluppit lägga tiden på det själv – kan det bli bättre? Städmyran i Väst sätter en ära i att ta hand om ditt hem på det allra bästa sätt. Och utan vare sig irriterande bindningstid eller dolda extrakostnader. Är du i färd med att sälja hemmet eller flytta? Vi erbjuder även visningsstädning och flyttstädning. Du hittar oss i och i närheten av Göteborg.

Regelbunden HEMSTÄDNING

Har du svårt att få tiden att räcka till? Att dessutom försöka hålla hemmet i det skick man önskar är inte alltid så lätt. Vi på Städmyran i Väst ser till att  din hemstädning Göteborg blir till belåtenhet. Så att du kan fokusera på viktigare saker i livet, som familjen, vänner eller jobbet. Vi anpassar städningen efter dina behov, så ofta som du själv vill.

• Varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden – vad passar dig?
• Ingen bindningstid
• Nöjd-kund-garanti
• Städningen utförs av samma erfarna personal
• Ansvarsförsäkring

Flyttstädning

Dags att flytta? Låt oss städa och få ett bekymmer mindre. Vi vet vad som krävs vid besiktningen och du kan fokusera på inflyttningen. Vill du ha flytthjälp? Låna lastbil av oss i samband med att vi städar.

• Låna lätt lastbil kostnadsfritt (gäller endast vid flyttstädning utförd av Städmyran i Väst)
• Nöjd-kund-garanti
• Vi vet vilka krav som ställs och garanterar att besiktningen går igenom

Storstädning

Ibland mår hemmet bra av en riktigt grundlig storstädning. Känslan av att komma hem till ett skinande rent och väldoftande hem är oslagbar. Fräscha ytor, inget damm ovanpå garderober och ett blänkande rent badrum.

• Nöjd-kund-garanti
• Erfaren och kunnig personal
• Ansvarsförsäkring för ökad trygghet

Fönsterputsning

Att putsa fönstren är både ett svårt och tidskrävande arbete. Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen. Vi ser till att du får professionell fönsterputs för ditt privata hem. Vi på Städmyran putsar alla slags fönster. Och vi kan erbjuda abonnemang där vi t.ex. kommer var tredje månad och putsar dina fönster.

• Vi har mycket erfarenhet av fönsterputsning i Göteborg
• Nöjd kund-garanti på utfört arbete
• Vi har ansvarsförsäkring om något mot all förmodan skulle hända

Visningsstädning

Ett rent och fräscht hem ger ett bättre intryck vid visningen och ökar givetvis förutsättningar vid en eventuell budgivning. Visningsstädningen är en storstädning inklusive fönsterputs där vi lägger fokus på de platser som spekulanterna tittar på mest. Just för att öka dina chanser till en lyckad bostadsaffär. Städningen sker på djupet och utförs av utbildad och erfaren personal.

• Nöjd kund-garanti på utfört arbete
• Inga dolda avgifter
• Vi har ansvarsförsäkring om något mot all förmodan skulle hända

TRYGGT OCH SÄKERT

Vår arbetsplats är ditt hem. När du lämnar över nyckeln ska du kunna känna dig lugn och trygg. Vi har utarbetade rutiner för nyckelhantering, larmkoder och sekretessklassade uppgifter. Full ansvarsförsäkring om något mot all förmodan skulle hända.

Så långt det är möjligt kommer samma erfarna städare hem till dig.

NÖJD KUND-GARANTI

För oss är det självklart att kunna lämna Städmyrans kvalitetsgaranti. Är ni missnöjda med utfört arbete vill vi självklart åtgärda detta omgående och kostnadsfritt. Tänk dock på att du behöver meddela oss din reklamation senast två dagar efter servicetillfället. Maila till info@stadmyranvast.se.

KOLLEKTIVAVTAL & SHYSSTA VILLKOR

Vi månar om vår personal och vet att nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Därför har vi kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga löner med individuellt tillägg. Vår personal har försäkring under, till och från arbetet och arbetar med konkurrenskraftig lön.

Städmyran i väst

Vi är riktiga arbetsmyror som älskar att kunna ge människor mer kvalitetstid i livet. Därför erbjuder vi städning till både privat- och företagskunder.

Vi håller till i Göteborg, Mölndal, Kungälv och Partille. Välkommen!

Telefon

031-10 58 86

Mail

info@stadmyranvast.se

Postadress

Städmyran i Väst
Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

Våra städtjänster

Regelbunden städhjälp – hemstäd
Flyttstädning
Storstädning
Visningsstädning
Fönsterputsning
Kontorsstädning
Lokalvård
Trappstädning
Städning på förskola och skola
Fönsterputs företag