031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

Städning på skola och förskola

Daglig städning i lokaler som förskola eller skola är ett av våra viktigaste arbeten. För att barn ska kunna få må bra och ha möjligheter att prestera på topp, krävs bra inomhusmiljö. Det är där vi kommer in i bilden. Vår städtjänst vänder sig till skolor och förskolor i alla storlekar, både i privat och offentlig regi. Välkommen att kontakta oss!
Mailkontakt

Nöjd kund-garanti

Garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med direkt.

Flexibla städtider

Vi anpassar oss efter ert behov både vad gäller dag och tid.

Samma städare

Vi försöker så långt det är möjligt att erbjuda samma städpersonal för löpande städning.

KOLLEKTIVAVTAL

För oss är det en självklarhet att arbeta under kollektivavtal.

I privat och offentlig regi

Vår städtjänst vänder sig till skolor och förskolor i alla storlekar, både i privat och offentlig regi. Bland våra kunder finns både mindre privatägda skolor och större inom offentlig sektor. Du är varmt välkommen att kontakta oss för referenser inom skolväsendet

Beroende på antalet elever, utformning av salar och gemensamma utrymmen, gymnastiksal och lärarrum gör vi justeringar i omfattning och frekvens. Hur ofta vi städar i en skola/förskola och övriga delar – avgörs därför av den enskilda skolans behov. Varierar behovet över året? Inga problem, vi anpassar oss.

Boka städning eller möte 

Har du frågor kring våra städtjänster för skolor och förskolor eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på skolstädning? Varmt välkommen att kontakta oss! Ring 031-10 58 86, maila till info@stadmyranvast.se. Eller fyll i formuläret för att boka ett möte, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Företagsstädning i Göteborg

Vi tar oss an de flesta typer av städuppdrag för företag och verksamheter. Vi har delat upp våra tjänster i följande kategorier.

Kontorsstädning

Kontorsstädning sköts regelbundet av en professionell städerska. Vi ser till att alla rum blir rena, fräscha och reprensentabla och låter dig fokusera på jobbet och inget annat.

FÖNSTERPUTSNING

Att putsa fönstren är både ett svårt och tidskrävande arbete. Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen. Städmyran ser till att du får professionell fönsterputs – oavsett om det är till ditt privata hushåll eller på jobbet.

Trappstädning

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

Städning på skola och förskola

Vår städtjänst vänder sig till skolor och förskolor i alla storlekar, både i privat och offentlig regi. En skola med fullgod städning av lokalerna får elever som mår och presterar bättre. Det är framtiden.

Lokalvård

Vår lokalvård kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen – allt beroende på ert behov. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor och era lokaler.

Byggstäd

Vi utför städning både under pågående bygge som den stora slutstädningen inför besiktning. Mindre renovering till större nyproduktion – vi fixar det mesta. Vi har hängavtal med Byggnads och samtliga medarbetare som arbetar med byggstäd har ID06-kort. Vi städar även manskapsbodar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Fyll i formuläret, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Kontakta oss

Telefon

031-10 58 86

Mail

info@stadmyranvast.se

KONTOR GÖTEBORG

Norra Hamngatan 40 411 06 Göteborg

Kontor Mölndal

Hagåkersgatan 12 B
431 41 Mölndal