031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

Städhjälp hemma 

Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske är det känslan av att veta att du kommer hem till ett väldoftande och nystädat hem. Eller är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj och vänner? Oavsett vad, så hjälper vi dig gärna att få lite mer tid över. Du väljer själv hur ofta vi ska komma – en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden.

KOLLEKTIVAVTAL & ANSVARSFÖRSÄKRING

 Vi arbetar under kollektivavtal och du kan känna dig trygg med att städarna jobbar under schyssta villkor. Naturligtvis har vi ansvarsförsäkring.

R

UTAN BINDNINGSTID

Du kan lita på att vi ger konkurrenskraftiga priser. Dessutom utan bindningstider.

Samma städare

Så långt det är möjligt kommer samma städare att städa hos dig varje gång. Nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Därför har vi kollektivavtal för samtliga medarbetare.

Nöjd kund-garanti

Garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd omgående.

VAD INGÅR I VÅR HEMSTÄDNING?

Nedan ser du vad vi generellt gör på en hemstädning. Men vi anpassar självklart efter ditt behov. Vill du att vi drar bort eller lägger till något – säga bara till.
Städning av alla rum

Alla ytor torrdammas i höjd med hur vi når
Ytor som behöver våttorkas görs även detta
Spegelputsning
Dammsugning av golv, lister, kontakter, element, mattor samt stoppade och klädda möbler
Dammtorkning av fönsterbrädor och alla fria ytor
Borttagning av fläckar på dörrar och karmar
Tömning av papperskorgar
Tavelramar och hängande väggdekorationer i ståhöjd dammas av
Lampskärmar i arbetshöjd dammas av

Vid behov – meddela om behovet finns
Fönsterputs

Rengöring av toaletter och badrum
Torkning av badrumsskåp Torkning av väggar Rengöring av utsidan av vitvaror Rengöring av badkar eller duschkabin Rengöring av handfat och kranar Rengöring av toalettstol Putsning av speglar Rengöring av golv Rengöring av kakel Vid behov Fönsterputs
Städning av kök

Invändig rengöring av microvågsugn
Utvändig avtorkning av vitvaror och fläkt
Rengöring av diskbänk och vask
Rengöring under diskbänken/sopskåp
Avtorkning av skåpluckor och kakel
Moppning av golv, torkning av lister
Avtorkning av fönsterbrädor

Vid behov – meddela om behovet finns
Invändig rengöring av ugn, kyl och frys

Bra att tänka på
För att vi skall kunna göra ett bra jobb krävs dock att ni har en fullt fungerande dammsugare, mopp och en pall för arbete högre upp. Städprodukterna står vi för och de ingår i din hemstädning. Vi tar med oss produkter och material och inget du behöver tänka på att fixa. Önskar du att egna produkter används, gör vi självklart det. Golv som behöver specialprodukter, tillhandahåller ni.
Vill du underlätta livet ytterligare – låt oss stryka dina kläder
Vi stryker snabbt och enkelt dina skjortor och kläder när vi ändå besöker ditt hem – meddela oss om du vill att det skall ingå i veckostädningen. Det enda vi behöver från dig är en hel och ren strykbräda, ett välfungerande strykjärn och en vattenflaska med sprayfunktion – sen kan vi göra din vardag ännu enklare.

Hur ofta vill du ha städhjälp?

Visste du att städningen är en av de saker det bråkas om allra mest i hemmet? Att ta hjälp städningen behöver inte vara vare sig komplicerat eller speciellt dyrt. Vissa vill bara ha hjälp med delar av huset då och då medan andra vill ha komplett hemstädning varje vecka. Som kund hos Städmyran i Väst får du regelbunden städning i ditt hem, samma veckodag och utfört av samma person. Hur du vill ha det städat och hur ofta, det bestämmer du själv – vi anpassar helt efter dina behov.

Veckostädning

Den hemstädning som vi utför varje eller varannan vecka kallar vi för veckostädning. Den mest uppskattade tjänsten av våra hemstädningskunder.

Månadsstädning

Flera av kunder uppskattar att få njuta av att komma hem till ett rent hem en gång i månaden.

Engångsstädning

Vi utför även städhjälp vid engångsbehov. Kanske inför eller efter kalas eller fest, högtid eller när tiden helt enkelt inte räcker till.

Som tillägg till din hemstädning erbjuder vi även:

R

Fönsterputs

Alla vet vi hur svårt och tidskrävande det är att putsa fönster. Därför har vi på Städmyran tagit oss an den uppgiften åt dig. Vi vet vad som krävs vid korrekt utförd fönsterputsning.
R

Rengöring av ugn, kyl och frys

I vår vanliga hemstädning ingår utvändig avtorkning av ugn, kyl och frys, men vi vet väl alla känslan av helt rengjorda vitvaror. Säg bara till, så fixar vi det för dig.
R

Strykning

Vi stryker snabbt och enkelt dina skjortor och kläder när vi ändå besöker ditt hem – meddela oss om du vill att det skall ingå i veckostädningen. Det enda vi behöver från dig är en hel och ren strykbräda, ett välfungerande strykjärn och en vattenflaska med sprayfunktion – sen kan vi göra din vardag ännu enklare.
R

Andra specifika önskemål?

Har du något annat behov eller önskemål som du vill lägga till övriga städningen? Kanske att vi tvättar kläder, plockar bort leksaker eller ställer in veckans levererade mat i kyl och frys. Säg bara till – vi löser det mesta!

RING 031-10 58 86

Boka hemstädning eller kontakta oss med en fråga redan idag. Ring eller maila till info@stadmyran.se

Städmyran i väst

Vi är riktiga arbetsmyror som älskar att kunna ge människor mer kvalitetstid i livet. Därför erbjuder vi städning till både privat- och företagskunder. Vi håller till i Göteborg, Mölndal, Kungälv och Partille. Välkommen!

Telefon

031-10 58 86

Mail

info@stadmyranvast.se

Kontor Göteborg

Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

Kontor Mölndal

Hagåkersgatan 12 B
431 41 Mölndal

Våra städtjänster

Regelbunden städhjälp – hemstäd Flyttstädning Storstädning Visningsstädning Fönsterputsning Företagsstädning Kontorsstädning Lokalvård Trappstädning Städning på förskola och skola Fönsterputs företag