031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

Trappstädning

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från dess bästa sida samtidigt som risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage minskar.
Boka trappstädning

Nöjd kund-garanti

Garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med direkt.

Alltid lågt pris

Du kan lita på att vi alltid ger konkurrenskraftiga priser. Testa oss gärna.

Samma städare

Så långt det är möjligt kommer samma kompetenta städare till er varje gång.

KOLLEKTIVAVTAL

Nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Vi arbetar under kollektivavtal och ni kan känna er trygga med att städarna jobbar under schyssta villkor. 

Trappstädning i Göteborg

Vi arbetar med fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och i vissa fall privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vår trappstädning fungerar, eller vill ha en kostnadsfri offert.

Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

• Kollektivavtal
• Nöjd kund-garanti
• Konkurrenskraftiga priser – utan tilläggskostnader

För Kostnadsfri offert

Ring 031-10 58 86 eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig inom kort för att boka in ett besök. Vi tittar på ert trapphus och tar därefter fram en kostnadsfri offert.
När du godkänt offerten börjar vi städa enligt dina önskemål.

*” anger obligatoriska fält

Du ska kunna lita på att vi gör vårt jobb

Tryggt och säkert

Vi har utarbetade rutiner för nyckelhantering, larmkoder och sekretessklassade uppgifter. Alla våra medarbetare är också fullt försäkrade. Om olyckan skulle vara framme täcker alltså våra försäkringar alla möjliga eventualiteter.
På Städmyran i Väst försöker vi även så långt det är möjligt att använda samma erfarna städare som kommer till just er varje gång.

Nöjd kund-garanti

För oss är det självklart att kunna lämna Städmyrans kvalitetsgaranti. Är ni missnöjda med utfört arbete vill vi självklart åtgärda detta omgående och kostnadsfritt. Tänk dock på att meddela oss din reklamation senast tre dagar efter servicetillfället. Maila till info@stadmyranvast.se.

Erfaren personal

Vi månar om vår personal och vet att nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Vi ser till att de får fortlöpande utbildning inom städteknik, ergonomi och miljö. Vår personal har försäkring under, till och från arbetet och arbetar med konkurrenskraftig lön.

Miljön i fokus

I vårt dagliga arbete försöker vi ta hand om miljön. Vi inom fönsterputs strävar också alltid efter att använda miljövänliga medel i möjligaste mån och planerar våra transporter så miljöeffektivt som möjligt.

Skicka oss ett meddelande

Fyll i formuläret, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Kontakta oss

Ring

031-10 58 86

Maila

info@stadmyranvast.se

Postadress

Städmyran i Väst
c/o Maqmundo HB

Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg