031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

om städmyran

Mer kvalitetstid åt folket! Lite så ser vi på vårt jobb. Att kunna fokusera på det viktiga i livet, men samtidigt ha ett rent och fräscht hem att komma hem till. Eller ett jobb där du kan göra det du är bäst på – jobba. Oavsett om du är privat- eller företagskund ska du kunna lita på att vi sköter vårt - ger dig ett rent hem eller företag. Låter det intressant? Maila, ring eller boka direkt.
Privattjänsterföretagstjänster

Nöjd kund-garanti

Är ni missnöjda med utfört arbete vill vi självklart åtgärda detta omgående och kostnadsfritt.

fast personal & kollektivavtal

Samma erfarna städare som kommer varje gång. För oss är det självklart att alla medarbetare skall ges rätt förutsättningar för att göra sitt allra bästa på jobbet. Därför har vi kollektivavtal.

Tryggt & säkert

Kvalitetsrutiner för nykelhantering, larmkoder etc. Självklart med full ansvarsförsäkring. Dessutom kan det kännas skönt att veta att alla städare jobbar under kollektivavtal.

Vad vill du ha för städhjälp?

På Städmyran i Väst utför vi i princip alla typer av städtjänster. Välkommen till oss som privatperson eller företag- Vi håller till i Göteborgsområdet.

En ren historia

Efter att i många år ha sett hur oseriösa firmor utnyttjat sina anställda, vilket lett till både missnöjd personal och missnöjda kunder, kände vi att vi ville dra vårt strå till stacken. Vi ville starta en firma som gillar att ha rent, och göra rent omkring sig. Och som tar tillvara på medarbetarnas kompetens. Där kunden är nummer 1. Städmyran har nu lyckats handplocka den i vårt (och många kunders) tycke bästa personalen. Vi har sätt ihop vårt dreamteam av dedikerade medarbetare som är genuint intresserade av göra ett bra jobb. De flesta med många år i branschen. Vår städpersonal gillar att skapa ordning och reda och har sinne för detaljerna. Pedantiska människor som inte slutar förrän de är nöjda med sitt jobb. Riktiga städmyror helt enkelt.

På städmyran i Väst ska du känna dig trygg i att vi erbjuder städservice på ett professionellt sätt till konkurrenskraftiga priser i Göteborg med omnejd, för såväl privatpersoner som företag. Självklart tillämpar vi 100% kundnöjdhet.

Välkommen att kontakta oss på Städmyran i Väst!

Städmyran i Väst AB

Orgnr: 559415-6688
Växel: 031-10 58 86

Du ska kunna lita på att vi gör vårt jobb

Tryggt och säkert

När du lämnar över nyckeln till oss ska du kunna känner dig lugn och trygg. Därför har vi utarbetade rutiner för nyckelhantering, larmkoder och sekretessklassade uppgifter. Dessutom är alla våra medarbetare fullt försäkrade. Om olyckan skulle vara framme täcker alltså våra försäkringar alla möjliga eventualiteter. På Städmyran försöker vi även så långt det är möjligt att använda samma erfarna städare som kommer till just dig eller ditt företag varje gång.

Nöjd kund-garanti

För oss är det självklart att kunna lämna Städmyrans kvalitetsgaranti. Är ni missnöjda med utfört arbete vill vi självklart åtgärda detta omgående och kostnadsfritt. Tänk dock på att du behöver meddela oss din reklamation senast två dagar efter servicetillfället. Maila till info@stadmyranvast.se.

Erfaren personal MED SCHYSSTA VILLKOR

Vi månar om vår personal och vet att nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Därför har vi kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga löner med individuellt tillägg. Vi ser till att de får fortlöpande utbildning inom städteknik, ergonomi och miljö. Vår personal har försäkring under, till och från arbetet och arbetar med konkurrenskraftig lön.

Miljön i fokus

I vårt dagliga arbete försöker vi ta hand om miljön. Vi inom fönsterputs strävar också alltid efter att använda miljövänliga medel i möjligaste mån och planerar våra transporter så miljöeffektivt som möjligt.

Med en dålig rygg och en lägenhet som snabbt skulle städas var det jätteskönt att Städmyran kunde ställa upp med kort varsel. Så ren har nog aldrig lägenheten varit. Tack för ett toppenjobb!

Samir

Vi hade länge känt att det inte var så värst rent på kontoret längre, men inte tagit tag i det hela. Efter att ha testat Städmyran undrar vi varför vi inte bytt för längesen – vem kunde tro att det kunde vara så stor skillnad!

Mikael, Göteborgs kommunikationshus

Städservice i Göteborg med omnejd

Vi tar oss an de flesta typer av städuppdrag – både för privat- och företagskunder, och det med glädje. Vi har delat upp våra tjänster i följande kategorier.

Hemstädning – regelbunden städhjälp

I dag är det många gånger svårt för människor att få tid till allt – och att dessutom hålla hemmet i det skick man önskar är inte alltid så lätt. Vi på Städmyran i Väst ser till att din regelbundna hemstädning blir till belåtenhet. Utifrån dina behov, så ofta som du själv vill.

FÖNSTERPUTSNING

Att putsa fönstren är både ett svårt och tidskrävande arbete. Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen. Städmyran ser till att du får professionell fönsterputs – oavsett om det är till ditt privata hushåll eller på jobbet.

Kontorsstädning

Kontorsstädning sköts regelbundet av en professionell städerska. Vi ser till att alla rum blir rena, fräscha och reprensentabla och låter dig fokusera på jobbet och inget annat.

STORSTÄDNING

Ibland mår hemmet bra av en riktigt grundlig storstädning. Känslan av att komma hem till ett skinande rent och väldoftande hem är oslagbar. Fräscha ytor, inget damm ovanpå garderober och ett blänkande rent badrum.

VISNINGSSTÄDNING

Behöver du sälja din din bostad? Då vet du säkert hur viktig är att göra bra intryck på potentiella köpare

Trappstädning

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

FLYTTSTÄDNING

Dags att flytta? Flyttstäd kan vara problematisk för alla, då man har redan många saker att tänkta på.

Lokalvård

Vår lokalvård kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen – allt beroende på ert behov. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor och era lokaler.

Städning på skola och förskola

Vår städtjänst vänder sig till skolor och förskolor i alla storlekar, både i privat och offentlig regi. En skola med fullgod städning av lokalerna får elever som mår och presterar bättre. Det är framtiden.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Fyll i formuläret, så återkommer vi inom kort.

Kontakta oss

Telefon

031-10 58 86

Mail

info@stadmyranvast.se

Postadress

Hagåkersgatan 12B
43141 Mölndal

KONTOR GÖTEBORG

Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

KONTOR MÖLNDAL

Hagåkersgatan 12B
43141 Mölndal