fbpx
031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

Kontakta oss för städning idag

Tveka inte att ringa, maila eller fylla i formuläret för att komma i kontakt med oss. I dagsläget erbjuder vi städtjänster i Göteborg, Mölndal, Partille och Kungälv.

Vad kan vi hjälpa till med?

Våra vanligaste frågor

Kanske kan någon av dessa frågor och svar hjälpa dig. Annars, kontakta oss gärna.

Vad innebär er nöjd-kund-garanti?

Den innebär att om du mot all förmodan inte är nöjd med Städmyrans städning kan du vända dig till oss. Självklart vill vi åtgärda felet direkt, utan extra kostnad. Vid flyttstädning kan besiktningsman eller nya hyresgästen vända sig direkt till oss med eventuella anmärkningar, så städar vi igen så att det blir godkänt. Tänk på att meddela oss att du ej är nöjd innan 2 dagar.

Vad gör jag om jag inte är nöjd?

Hör bara av dig till oss så gör vi allt för att åtgärda dina eventuella anmärkningar. Tänk bara på att göra detta inom två dagar från att vi städat hos dig.

Vad kostar städningen?
Beroende på ditt behov varierar priset på städningen en del. På denna sida hittar du priser för alla våra privats städtjänster samt en möjlighet till bokning. Är du företagare ber vi dig maila oss till info@stadmyran.se för offert.
Hur fungerar RUT-avdraget?

När du köper hushållsnära tjänster av oss får du 50 % skattereduktion på hela arbetskostnaden – direkt på fakturan.

För att göra det enkelt för dig som kund drar vi av RUT-avdraget automatiskt på fakturan, vilket innebär att du endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen. Är ditt utrymme för skattereduktion redan förbrukat, det vill säga max 25.000kr per person och hushåll, betalar du beloppet på fakturan innan avdragen skattereduktion. Detta syns tydligt på fakturan som du får hemskickad.

Skattereduktionen är max 25 000 kronor per år. Om du är osäker på hur mycket skattereduktion du har kvar vänder du dig till Skatteverket för en exakt uppgift. Tänk på att flera personer som över 18 år med taxerbara inkomster i ett hushåll kan stå på fakturan och på våra Städserviceavtal och alltså använda skattereduktionen.

Läs mer om RUT och RUT-avdrag här .Rutavdraget får dock bara uppgå till 25 000 kronor för den som inte är 65 år vid beskattningsårets ingång. Det är din inkomst och hur många andra avdrag du gör som styr hur mycket just du kan få i rot- och rutavdrag. Du som köpare ansvarar för att alla villkor för rot- och rutavdraget är uppfyllda. Läs mer på Skatteverkets hemsida »

Vem står för städmaterial och utrustning?

Vi står för: För dig som önskar städhjälp hemma ingår trasor och rengöringsmedel i vår tjänst. Vi tar med oss det som behövs och inget du behöver tänka på att fixa. Önskar du att egna produkter eller utrustning används, gör vi självklart det. Golv som behöver specialprodukter, tillhandahåller ni.

Du tillhandahåller: För att vi skall kunna göra ett bra jobb krävs att ni har en fullt fungerande dammsugare, mopp och en pall (för arbete högre upp ) i ditt hem. 

Städmyran i väst

Vi är riktiga arbetsmyror som älskar att kunna ge människor mer kvalitetstid i livet. Därför erbjuder vi städning till både privat- och företagskunder.

Vi håller till i Göteborg, Mölndal, Kungälv och Partille. Välkommen!

Telefon

031-10 58 86

Mail

info@stadmyranvast.se

Kontor Göteborg

Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

Kontor Mölndal

Hagåkersgatan 12 B
431 41 Mölndal

Våra städtjänster

Regelbunden städhjälp – hemstäd
Flyttstädning
Storstädning
Visningsstädning
Fönsterputsning
Företagsstädning
Kontorsstädning
Lokalvård
Trappstädning
Städning på förskola och skola
Fönsterputs företag