031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

putsa företagets image med rena fönster

Med vår professionella tjänst för fönsterputsning ser vi till att du alltid har representativa och skinande rena fönster. Vi putsar fönstren både ut- och invändigt och tar med oss alla redskap som behövs.
Boka fönsterputs

Nöjd kund-garanti

Garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med direkt.

Alltid lågt pris

Du kan lita på att vi alltid ger konkurrenskraftiga priser. Testa oss gärna.

Erfarna fönsterputsare

Våra kompetenta städare vet vad som krävs för att få dina fönster skinande rena.

Ansvarsförsäkring

Skulle något hända täcker vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador.

Skinande rena fönster

Våra professionella fönsterputsare rengör era fönster effektivt och tar bort alla stänk och smutsränder – resultatet så rent att du knappt ser att där finns någon ruta. Självklart putsas fönstren på alla sidor av glaset.

Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. Tänk bara på att säga till om arbetshöjden är över 2,5 meter eftersom vi då behöver ta med extrautrustning.

Om du bokar fönsterputsning i samband med andra städtjänster kan vi erbjuda ett rabatterat pris – kontakta oss för mer information.

I samband med offerförfrågan – ange hur många fönster du vill ha rengjorda och vilken typ av fönster det är. Skicka gärna med en bild på dem också.

Företagsstädning i Göteborg

Vi tar oss an de flesta typer av städuppdrag för företag och verksamheter. Vi har delat upp våra tjänster i följande kategorier.

Kontorsstädning

Kontorsstädning sköts regelbundet av en professionella städare. Vi ser till att alla rum blir rena, fräscha och reprensentabla och låter dig fokusera på jobbet och inget annat.

FÖNSTERPUTSNING

Att putsa fönstren är både ett svårt och tidskrävande arbete. Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen. Städmyran ser till att du får professionell fönsterputs. 

Trappstädning

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

Städning på skola och förskola

Vår städtjänst vänder sig till skolor och förskolor i alla storlekar, både i privat och offentlig regi. En skola med fullgod städning av lokalerna får elever som mår och presterar bättre. Det är framtiden.

Lokalvård

Vår lokalvård kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen – allt beroende på ert behov. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor och era lokaler.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Fyll i formuläret, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Kontakta oss

Telefon

031-10 58 86

Mail

info@stadmyranvast.se

Postadress

Städmyran i Väst
Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

Kontor Göteborg

Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

Kontor Mölndal

Hagåkersgatan 12 B
431 41 Mölndal