031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

Visningsstädning

Ska du sälja din bostad? Då vet du säkert hur viktig är att göra bra intryck på potentiella köpare. Anlita oss för din visningsstädning och öka chanserna till ökad budgivning.

10% rabatt på flyttstädning

Anlita oss för visningsstäd, så får du 10% rabatt på din flyttstädning. Gäller vid flytt inom 6 månader från visningsstädningen.

Nöjd kund-garanti

Garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med direkt.

PRISVÄRD STÄDNING

Priset du får av oss baseras på arbetsinsatsen som skall läggas ner. Vi vågar lova bäst resultat för priset du får ge.  

Erfarna Städare

Våra kompetenta städare vet vad som krävs för att få ditt hem skinande rent och de potentiella köparna köpsugna. 

KOLLEKTIVAVTAL & SHYSSTA VILLKOR

Vi ser det som självklart att arbeta under kollektivavtal. Nöjda medarbetare gör ett bättre jobb.

MED FOKUS PÅ BLANKA YTOR OCH PRYDLIGT INTRYCK

 

När du beställer visningsstäd av oss ser vi till att mäklaren kan visa upp ditt hem från dess bästa sida när spekulanterna kliver in. Du får ett snyggt, rent och välstädat hem med fokus på de platser som besökarna tittar på mest. 

 Visningsstädningen påminner mycket om en storstädning med fönsterputs. Skillnaden är att vi lägger extra fokus på blanka ytor, fläckborttagning och prydliga intryck. Självklart ingår alla vanliga moment i vår grundliga städningstädning. Sist men inte minst – fönsterputs, ser vi som en självklarhet.

Tänk på att en visningsstädning måste planeras. Kanske ska den till och med genomföras innan fotograferingen av bostaden? Behövs kanske en lättare komplettering av städningen mellan två visningar? Ring oss på telefon 031-10 58 86, så hjälper vi er med detta. 

När det är dags att flytta, kontakta oss gärna för din flyttstädning. Har du anlitat oss för visningsstädning och flyttar inom 6 månader, ger vi dig 10% rabatt på flyttstädningen. Dessutom har du möjlighet att låna lätt lastbil. Läs mer här

 

 

 

Vilka områden gör ni visningsstädning på?

Göteborg med omnejd. Exempel på områden:
Göteborg
Mölndal
Partille
Kungälv
Mölnlycke
Hisingen
Lindome
etc – fråga oss gärna

Vad kostar en visningsstädning?
Priset för visningsstädningen beror på vart i Göteborg du bor samt hur stor boyta som skall städas. Se priser och boka här »
Hur lång tid tar en visningsstädning?
Hur lång tid det tar beror på boytan men grovt räknat kan man säga att det tar ungefär 3-4 gånger så lång tid som en normal veckostädning.
Hur gör vi om vi vill hålla flera visningar?

För bästa resultat brukar vi rekommendera att utföra städningen innan fotografering, om det är möjligt. Har ni möjlighet att lämna hemmet relativt ostört inför visningen krävs oftast inget extra. Om denna möjlighet inte finns, rekommenderar vi en kortare engångsstädning strax innan visning och/eller mellan visningarna.

Städmyran i väst

Vi är riktiga arbetsmyror som älskar att kunna ge människor mer kvalitetstid i livet. Därför erbjuder vi städning till både privat- och företagskunder. Vi håller till i Göteborg, Mölndal, Kungälv och Partille. Välkommen!

Telefon

031-10 58 86

Mail

info@stadmyranvast.se

Kontor Göteborg

Norra Hamngatan 40
411 06 Göteborg

Kontor Mölndal

Hagåkersgatan 12 B
431 41 Mölndal

Våra städtjänster

Regelbunden städhjälp – hemstäd Flyttstädning Storstädning Visningsstädning Fönsterputsning Företagsstädning Kontorsstädning Lokalvård Trappstädning Städning på förskola och skola Fönsterputs företag