031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

Företagsstäd

Hos Städmyran i Väst hittar du prisvärt och anpassad företagsstädning för ert kontor eller lokal. Vi anpassar städningen helt efter era behov – en gång om dagen, en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Eller endast ett engångstillfälle – det finns nästan lika många behov som det finns branscher. Vi vågar lova att det är skillnad på städning och städning. Därför erbjuder vi med glädje vår nöjd kund-garanti, och företagsstädning utan långa bindningstider. Testa oss gärna! Kontakta oss för en personlig genomgång av era lokaler redan idag.

Vad har ni för städbehov?

*” anger obligatoriska fält

Nöjd kund-garanti

Vi är mycket stolta över våra kundomdömen. Skulle ni ändå inte bli nöjda, kommer vi omgående och åtgärdar det ni inte blivit nöjda med.

FLEXIBLA STÄDTIDER

Hur ofta och vilken tid på dagen önskar ni? Vi anpassar städningen efter era behov.

KOLLEKTIVAVTAL & SAMMA TEAM

Ni möter så långt det är möjligt, samma kompetenta städare eller team varje gång. Vi arbetar under kollektivavtal med schyssta villkor – för nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. 

SCHYSSTA VILLKOR & SÄKER HANTERING

Kvalitetsrutiner för nykelhantering, larmkoder etc. Självklart med full ansvarsförsäkring. Dessutom kan det kännas skönt att veta att alla städare jobbar under kollektivavtal.

VÅRA STÄDTJÄNSTER FÖR FÖRETAG

Kontorsstäd

Kontorsstädning sköts regelbundet av en professionella städare. Vi ser till att alla rum blir rena, fräscha och representabla. Så att ni kan lägga ert fokus på de rätta sakerna – jobbet.

Fönsterputs

Anlita oss för professionell fönsterputs och ge ditt företag en skinande image.

Trappstädning

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

Städning på skola och förskola

Vår städtjänst vänder sig till skolor och förskolor i alla storlekar, både i privat och offentlig regi. En skola med fullgod städning av lokalerna får elever som mår och presterar bättre. Det är framtiden.

Lokalvård

Vår lokalvård kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen – allt beroende på ert behov. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor och era lokaler.

BYGGSTÄD

Vi utför städning både under pågående bygge som den stora slutstädningen inför besiktning. Mindre renovering till större nyproduktion – vi fixar det mesta. Vi har hängavtal med Byggnads och samtliga medarbetare som arbetar med byggstäd har ID06-kort. Vi städar även manskapsbodar.

Vi anpassar efter behov och önskemål

Alla företag och behov är olika. Önskar ni att arbetet utförs kontorstid, kvälls- eller helgtid? Vi anpassar oss efter era behov. En gång om dagen, en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Eller endast ett engångstillfälle – inga konstigheter för oss.

Du ska kunna lita på att vi gör vårt jobb

Tryggt och säkert

Vi har utarbetade rutiner för nyckelhantering, larmkoder och sekretessklassade uppgifter. Alla våra medarbetare är också fullt försäkrade. Om olyckan skulle vara framme täcker alltså våra försäkringar alla möjliga eventualiteter.
På Städmyran i Väst försöker vi även så långt det är möjligt att använda samma erfarna städare som kommer till just er varje gång.

Nöjd kund-garanti

För oss är det självklart att kunna lämna Städmyrans kvalitetsgaranti. Är ni missnöjda med utfört arbete vill vi självklart åtgärda detta omgående och kostnadsfritt. Tänk dock på att du behöver meddela oss din reklamation senast två dagar efter servicetillfället. Maila till info@stadmyranvast.se.

Erfaren personal & KOLLEKTIVAVTAL

För oss är det självklart att ge alla medarbetare rätt förutsättningar för att göra sitt allra bästa på jobbet. Därför har vi kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga löner med individuellt tillägg. Vi ser till att de får fortlöpande utbildning inom städteknik, ergonomi och miljö. Vår personal har försäkring under, till och från arbetet och arbetar med konkurrenskraftig lön. Alla medarbetare får friskvårdsbidrag och de städare som är nya i Sverige har möjlighet att lära sig svenska på arbetstid. 

Miljön i fokus

Vi använder miljömärkta städprodukter med märkningar som EU Ecolabel, Svanen och Cradle to Cradle (holistisk hållbar rengöringsmetod) i allra möjligaste mån. Vi tittar också på var städprodukterna är producerade och försöker få när- alternativt svenskproducerat. I grovt smutsade miljöer kan vi stundtals för att klara smutsen bli nödgade att använda medel som ej är miljömärkta, men detta görs då i undantagsfall. Vi planerar våra transporter så miljöeffektivt som möjligt. Beroende på kundens placering försöker vi också använda kollektiva färdmedel alternativt bränslesnåla fordon.