031- 10 58 86 info@stadmyranvast.se

Fönsterputs i Göteborgsområdet

När tvättade du fönstren senast? Vare sig du har helt ordinära treglasfönster, spröjs i varje hörn eller gamla tvåglas som inte går att svänga runt – vi ordnar det mesta.

alltid fast priser

Du kan lita på att vi alltid ger konkurrenskraftiga priser. Testa oss gärna.

Nöjd kund-garanti

Garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med direkt.

ERFARNA fönsterputsare

Våra kompetenta putsare vet vad som krävs för att få dina fönster skinande rena.

Ansvarsförsäkring

Skulle något hända täcker vår ansvarsförsäkring eventuella skador.

skjut inte upp fönsterputsen längre

Skinande rent resultat

Våra professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort alla stänk och smutsränder – resultatet så rent att du knappt ser att där finns en ruta. Putsningen sker naturligtvis på alla sidor av glaset.

Tänk inte på material - det fixar vi

Vi tar med oss alla redskap och rengöringsmedel som behövs – det ingår i tjänsten.

SÅ FUNKAR DET

I samband med offerförfrågan – ange hur många fönster du vill ha rengjorda och vilken typ av fönster det är. Skicka gärna med en bild på dem också.

Om du är nöjd med priset kommer vi överens om en tid som passar. Du väljer om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om du vill lämna in nyckeln på vårt kontor.

Tänk på detta innan

För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler och plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor. Glöm inte att lägga fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.

Om det finns befintliga skador (exempelvis repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasiga persienner) ska du berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster.

Att tvätta fönsterkarmar ingår inte i fönsterputsningen, men vill du få dem rengjorda så beställ det separat, så fixar vi det!

Tilläggstjänst
Att tvätta fönsterkarmar ingår inte i fönsterputsningen, men vill du få dem rengjorda så beställ det separat, så fixar vi det!

använd rut-avdraget

Fönsterputs ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster (RUT), vilket betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan. Bra va?

Vilken städhjälp behöver du?

För dig som privatkund erbjuder vi följande städtjänster i Göteborgsområdet.

Hemstädning – regelbunden städhjälp

I dag är det många gånger svårt för människor att få tid till allt – och att dessutom hålla hemmet i det skick man önskar är inte alltid så lätt. Vi på Städmyran i Väst ser till att din regelbundna hemstädning blir till belåtenhet. Utifrån dina behov, så ofta som du själv vill.

FÖNSTERPUTSNING

Att putsa fönstren är både ett svårt och tidskrävande arbete. Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen. Städmyran ser till att du får professionell fönsterputs – oavsett om det är till ditt privata hushåll eller på jobbet.

FLYTTSTÄDNING

Dags att flytta? Flyttstäd kan vara problematisk för alla, då man har redan många saker att tänkta på.

STORSTÄDNING

I dag är det många gånger svårt för människor att få tid till allt – och att dessutom hålla hemmet i det skick man önskar är inte alltid så lätt. Vi på Städmyran i Väst ser till att din hemstädning Göteborg blir till belåtenhet. Utifrån dina behov, så ofta som du själv vill.

VISNINGSSTÄDNING

Behöver du sälja din din bostad? Då vet du säkert hur viktig är att göra bra intryck på potentiella köpare

Har du något specifikt önskemål?

Hör gärna av dig så ser vi om det går att lösa.